Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Talks – Work Life balance

maj 13, 2022 08:30 09:00

Work Life balance – hållbarhet & investeringar i hälsa på jobbet

Sökes: Balanserad jobbälskare med padelabonnemang, yogamatta och tillgång till fler timmar på dygnet.

Var hjärnsmart och hållbar! Jobba lagom och investera i din hälsa. Men är det okej att vilja jobba mycket? Tänk om jag älskar att jobba mycket?

Idag har budskapen om hur vi ska ta hand om vår hälsa nått en omfattning utan dess like. Förutom fysisk toppform gäller det att även ha massor av tid till fritidsintressen med status. Att vara mindful och lika vig i sinnet som i lårmuskulaturen. Samtidigt kraftfull, prestera både i sömn och watt på cykeln – för att inte prata om padelpoäng.

Är det fult att inte klara eller vilja klara allt? Hur ska arbetsgivare göra för att möta allas både behov och önskemål och “vara rätt”?! Det här diskuterar vi tillsammans med Sara J Corin, chef Cytiva, Twitch Healths vd Fredrik Karlsson och Oxy Groups hälsostrateg och ledarskapsutvecklare Vickie Peolin. Samtalet modereras som vanligt av Oxys facilitator Sanna Balsvik.

Tid: Fredag 13 maj kl 8:30-9:00
Var: Via YouTube
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmäl dig, kollegorna, chefen, ledningsgruppen och vännerna NU!

Anmälan

Oxy Group är en grupp kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många år inom ledarskap och utveckling i näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Hållbara medarbetare och affärer. Det är ju där det händer! 

Details

Date:
maj 13, 2022
Time:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!