Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Talks – Nycklar till hur vi skapar en (god) feedback-kultur

oktober 7, 2022 08:30 09:00

feedbackkultur

Varför är det så svårt att få feedback-kultur att spira och frodas i organisationen – trots att vi vet hur mycket den bidrar till utveckling både för individ och team?

Feedback, eller borde vi kanske bara säga feedforward? Det utvecklar oss som individer, skapar en starkare, mer hållbar och framförallt lärande och framgångsrik organisation. Visst har du och dina kollegor i alla fall minst en gång lärt er hur ni ska göra för att ge varandra feedback? Sån där positiv/ utvecklande / konstruktiv / negativ / återkoppling? Men – handen på hjärtat – hur många är trygga, bekväma och/eller känner att de vet både när och hur de ska ge och ta feedback på ett bra sätt? Och vad händer och behöver hända med feedback i en hybrid arbetsvardag?

Feedback-kultur behöver ett tydligt varför, likväl som ansvarsfördelning och strukturella förutsättningar.
Därtill ständig näring, uppmuntran och belöning.

Hur skapar vi förutsättningar för hela organisationen att våga och vilja feedbacka? Hur kan vi lära alla att ge och be om den? Nycklar till att låsa upp en outnyttjad källa till en lärande, engagerad och framgångsrik arbetsplats och mer hållbara medarbetare – välkommen att ta del av Oxy Talks!

Under trettio spänstiga minuter bjuder ICF-coacherna Jim Wallenberg (författare och teamutvecklare) och Emma Vallin (expert inom hållbar prestation och autentiskt ledarskap, fd internationell marknadsdirektör) på sina best practice inom god feedback-kultur. De delar tips på hur ni kan bygga den i er organisation, göra alla delaktiga och ansvariga för att utveckla varandra. Samtalet modereras av Oxys trygga facilitator Sanna Balsvik.

Tid: Fredag 7 oktober kl 8:30-9:00
Var: Via YouTube
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmäl dig, kollegorna, chefen, ledningsgruppen och vännerna NU!

Anmälan

Oxy Group är ett nätverk med kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många år inom ledarskap och utveckling i näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Hållbara medarbetare och affärer. Det är ju där det händer! 

Details

Date:
oktober 7, 2022
Time:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!