Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Utbildning som stöd till intern utveckling: Nycklar till framgångsrik HR och L&D

januari 24, 2023 09:00 16:00

Nycklar framgångsrik HR

Framgångsrik HR – konkreta verktyg för hur du får genomslag för viktiga frågor som gör arbetsplatsen mer hållbart effektiv och medarbetare mer välmående.

Vi får så många frågor från HR om hur de kan få genomslag och arbeta mer proaktivt. Vanligen jobbar vi inte med enstaka utbildningar en nu har vi samlat fyra erfarna Oxy Group-konsulter och skapat en helt ny utbildning riktat till dem vi möter dagligen. Utbildningen är en tvådagars-utbildning och vi inkluderar att fortsätta bolla med oss i ett möte efteråt, samt arbetsmaterial du kan använda i era interna processer. Vi vill ju att utbildningen ska komma till nytta! Vi vänder oss främst till dig som arbetar med HR-frågor, till exempel som HR business partner, och/eller med L&D. Men såklart kommer det att vara värdefullt för andra som ledare eller verksamhetsutvecklare.

Du får maxat med värdefull aktuell kunskap från seniora konsulter som jobbar med HR och ledare i olika branscher (näringsliv och offentlig sektor). Du får konkreta verktyg att jobba vidare med.

Innehåll i utbildningens fyra pass:

1. Därför är HR och L&D avgörande för affären – så här bidrar du med hälsofrämjande insatser
Med hälsostrateg och ekonom Ann-Sofie Forsmark

Hälsoekonomi  & proaktiv hälsostrategi – så mycket kostar ohälsa och så här investerar vi smartast i hälsofrämjande insatser genom beteendeförändring där det behövs. Hur går det till och när bör du ta hjälp utifrån beroende på hur era interna processer och ert nuläge ser ut?

2. Din roll i ledningsgruppen – och vad du gör om du inte är en del av den
Med verksamhetsutvecklare och HR-chef Magnus Tångring

Så här bidrar du inom HR till effektivt ledningsgruppsarbete. Hur bör din roll i ledningsgruppen vara, hur kan du påverka, vilka argument biter på LG? I vilken fas behöver du ta in hjälp utifrån och hur kommer du igång? Vi beskriver ett lyckat exempel på kulturutveckling i Kungsörs kommun.

3. Coachande stöd & kommunikation
Med coach och ledarskapsutvecklare Pernilla Aspe

Hur kan du effektivt coacha ledare och medarbetare? Så här skapar ni interna coachingprogram och bedömer när externa coacher behöver anlitas. Hur kommunicerar du med medarbetare / ledning? Du får viktiga kommunikationsnycklar för olika situationer och verktyg som kommer att underlätta.

4. Mångfald, jämställdhet och inkludering i praktiken
Med DEI-expert och tidigare investment banking-chef och HR-chef Urban Björn

Mångfald, inkludering & jämställdhet i praktiken. Hur får du genomslag i ledningen? Vad kan du göra som HR för att stötta verksamheten på rätt sätt? Lär om de viktigaste nycklarna till att verkligen skapa förbättring, inte bara prata om det, och om vikten av ledarskapsträning för att få ut affärspotentialen av jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen. 

Läs om utbildarna här

Upplägg utbildningen Nycklar till framgångsrik HR och L&D

Utbildningen är hybrid – du väljer själv om du är med på plats i Stockholm eller digitalt. Det går även bra att blanda fysiskt och digitalt deltagande. Studiotekniker är på plats och gör utbildningen riktigt bra oavsett om du är med på distans eller i rummet.

TID
24 samt 25 januari 2023 kl. 9-16 båda dagarna.

PLATS
The Park Södra, Magnus Ladulåsgatan 1 Stockholm eller digitalt via Youtube.

KOSTNAD (eller investering som vi tycker om att kalla det)
18 000 kr ex moms. 2 för priset av 1,5 – så kan du och en kollega utbilda er, och fortsätta med arbetet internt, ihop!

Anmälan

AVBOKNING
Avbokning utan kan kostnad kan ske senast 2 veckor innan utbildningen, alltså senast 10 januari 2023. Därefter återbetalas 50 % av utbildningskostnaden.

Details

Date:
januari 24, 2023
Time:
09:00 16:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!