Om utbildarna

Ann-Sofie Forsmark

Ann-Sofie Forsmark är medgrundare av Oxy Group och flitigt anlitad ledarskapsutvecklare, hälsostrateg och inspirationsföreläsare. Hon är i grunden civilekonom och har i över 20 år arbetat som hälsostrateg med inriktning på ledarskap och hälsostrategisk utveckling i samarbete med HR och organisationsledning i Sverige, England och Australien.

Hon anlitas ofta för processer inom beteendeförändring för proaktivt hälsoarbete, ledarskapsutbildningar och rådgivning till HR och ledare inom hållbar effektivitet. Ann-Sofie Forsmark är engagerad, nyfiken, lyhörd och envis och de egenskaperna smittar hon av sig med under sina uppdrag.

Urban Björn

Urban Björn är ekonom och har arbetat som chef och ledare under många år inom finanssektorn, senaste åren inom HR-området där hans intresse och fokus hamnade på Jämställdhet, Mångfald och Inkludering – och hur vi kan få detta att fungera i praktiken. Under 2018 var Urban Head of D&I på Swedbank Group och genomförde där ett omfattande arbete inom DEI.

Idag hjälper han andra företag som vill ta ett rejält kliv i praktiken med att få den fulla (affärs)potentialen av Jämställdhet, Mångfald och Inkludering. Han har hittills hjälpt mer än 3 000 chefer och 200 ledningsgrupper. Urban Björn har skrivit boken ”Business as equals” (Liber, 2020) om potentialen i en inkluderande kultur och ett inkluderande ledarskap.

Magnus Tångring

Magnus Tångring är specialiserad inom verksamhetsstyrning, ledningsgruppsutveckling och ledarutveckling. Han arbetar idag som HR-chef vid Folktandvården i Västmanland och utför konsultuppdrag för organisationer som vill utvecklas genom människorna i verksamheten. Att stödja ledningsgrupper kring upprättande av strategiska och operativa planer som är realistiska och uppnåeliga är ett av hans specialområden.

Magnus har många års erfarenhet av ledarskap och teamarbete inom såväl idrott som i näringslivet. Han har därför utvecklat en god förmåga att möta människor och skapa tillstånd som får människor att utvecklas och prestera.

Pernilla Aspe

Pernilla Aspe har mångårig erfarenhet av ledarskap och verksamhetsutveckling, både som anställd och som entreprenör. Idag hjälper hon företag och organisationer att arbeta med utveckling av ledarskapsförmågor, konflikt- och stresshantering och kulturfrågor. Pernilla Aspe fokuserar ofta på att utveckla förmågan att kommunicera, både som ledare och medarbetare.

Hennes teoretiska bakgrund ligger inom kbt, act, organisationsutveckling, psykologi och kognitionsvetenskap. I feedback får Pernilla ofta höra att hon skapar engagemang, vinner människors förtroende, är kunnig och respektfullt utmanar till förändring. Pernilla Aspe anlitas ofta för att skapa bättre arbetsrelationer och hållbara beteenden i organisationer.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!