Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Talks – Psykologisk trygghet i praktiken

februari 10, 2023 08:30 09:00

psykologisk trygghet

Vill du ta bättre beslut? Skapa mer givande relationer och göra bättre affärer? Missa inte att lära mer om vinsterna med att skapa ökad psykologisk trygghet!

Under trettio spänstiga minuter i Oxy Talks får du ta del av trygghetsexpertis levererad av Jennie Borgquist och Urban Björn. Jennie har lång erfarenhet som HR Manager, Learning & Development Manager och internkonsult inom ledarutveckling, på bland annat IKEA och Toyota. Urban har varit chef och ledare inom investment banking, idag är han expert inom inkluderande ledarskap, mångfald och jämställdhet.

De ledare som klarar av att skapa trygghet kommer att vara framgångsrika. Hen leder team till att fatta bättre beslut och skapa rätt utveckling för att nå önskade mål. Men psykologisk trygghet, vad innebär det i praktiken? Tryggheten är basen i allt; första steget i teamutveckling och förändringsledning. Grunden för ledarskap, innovation, kreativitet, feedback, mångfald, inkludering och lönsamma, hälsosamma organisationer.

Hur svårt kan det va att få till? Ganska svårt faktiskt. Mycket på grund att vi ofta inte konkretiserar och verkligen investerar i trygghetsfrågor. Det räcker såklart inte med att bara SÄGA att vi ska ha det tryggt och tillitsfullt. Det behövs kunskap mixat med rätt typ av frågor och fokus på konkreta beteenden för att verkligen GÖRA och förankra den psykologiska tryggheten. Inte för att det är gosigt att ha det tryggt, utan för att skapa bättre förutsättningar för framgångsrika organisationer.

Låt Jennie och Urban ge dig och dina kollegor konkreta tips till nya stordåd! Samtalet modereras av Oxys underbara (och roliga) facilitator Sanna Balsvik – välkommen att ta del av Oxy Talks.

Tid: Fredag 10 februari kl 8:30-9:00
Var: Via YouTube
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmäl dig, kollegorna, chefen, ledningsgruppen och vännerna NU!

Anmälan

Oxy Group är ett nätverk med kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många år inom ledarskap och utveckling i näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Hållbara medarbetare och affärer. Det är ju där det händer! 

Details

Date:
februari 10, 2023
Time:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!