Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Webinar – Bli en dörröppnare för jämställdhet

mars 8, 2023 12:00 12:45

Jämställdhet

De flesta av oss vet att jämställdhet inte handlar om att kvinnor ska ta en bit av tårtan från männen, utan att vi tillsammans kommer få tårtan att bli större.

Med jämställdhet får vi mer lönsamma företag, vi ökar innovationskraften och vi kommer att ta bättre beslut. Som man har har du en helt avgörande roll i att öka jämställdheten på din arbetsplats. Det spelar nämligen inte jättestor roll hur snyggt policys är skrivna och hur hårt kvinnor kämpar och organiserar sig om inte de som, så att säga, är “innanför dörren” ser till att:

  • Öppna dörren – både vad gäller roller och i arbetsvardagen.
  • Det är välkommet att ta plats – både vad gäller roller och i vartenda jäkla möte.
  • Stötta att kvinnor får, och tar plats, på riktigt.

Ämnet kanske kan kännas knepigt? Svårnavigerat? Kanske lite av ett minfält också? Vi vet! Varsågod – ett aktuellt, intressant och dessutom trevligt och bjussigt lunchwebinar med geniun omtanke riktat till just dig som är man!

Under 45 minuter får du hjälp med att skapa insikt och få värdefulla tips kring vad just du och ni på din arbetsplats kan göra för att öka jämställdheten. Dessutom slår vi hål på några förutfattade meningar- såna där vi alla har och kan behöva hjälp att både bli medvetna om och agera på.

Du får se och höra Urban Björn som har erfarenhet från massor av branscher och har hjälpt en lång rad företag med sitt jämställdhets- och mångfaldsarbete. Han är expert inom inkluderande ledarskap, mångfald och jämställdhet. Tidigare var han chef och ledare inom investment banking. Moderator är Ann-Sofie Forsmark, medgrundare till Oxy Group, hälsoekonom och uppskattad föreläsare.

Tid: Onsdag 8  mars kl 12:00-12:45
Var: Via Zoom
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmäl dig, kollegorna, chefen, ledningsgruppen och vännerna NU!

Anmälan

Oxy Group är ett nätverk med kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många år inom ledarskap och utveckling i näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Hållbara medarbetare och affärer. Det är ju där det händer! 

Details

Date:
mars 8, 2023
Time:
12:00 12:45

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!