Jennie Borgquist

Oxy Group konsult Jennie Borgquist

Jennie Borgquist

“Att arbeta med människors och organisationers utveckling är mina kärnkompetenser och min genuina drivkraft. Jag krokar jag gärna arm och stöttar er utifrån era behov och visioner oavsett om det gäller individers, teams eller hela organisationens utveckling.”

Jennie är konsult inom huvudsakligen organisationsutveckling, ledarskapsutveckling och förändringsprocesser. Jennies expertis är att driva människors och organisationers utveckling. Hon faciliterar och leder förändringsprocesser, program och utbildningar som involverar och engagerar. Jennie har en bakgrund som HR Manager, Learning & Development Manager och internkonsult inom ledarutveckling. Hon uppskattas för sin förmåga att se helheten, att med kreativitet bidra med nya perspektiv och möjligheter och samtidigt koka ner till pragmatiska och jordnära här-och-nu-leveranser.

Jennie Borgquist anlitas främst för:

Ledarskapsutveckling

Program: Hållbart arbetsliv – Sustainable Worklife

Coaching & chefshandledning

Fler Oxykonsulter

Emma Vallin

Emma Vallin

Team- och individutveckling, executive coaching och hållbar prestation.

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!