Åsa Bergh Fagerström

Oxy Group konsult Åsa Bergh Fagerström

Åsa Bergh Fagerström

“I mitt jobb kombinerar jag min långa erfarenhet som ledare i näringslivet, främst teknikbranscher, med min djupa förståelse för psykologi och hur människor och grupper fungerar. Jag går in i mina uppdrag med full närvaro och lyhördhet, och hjälper mina kunder att hantera såväl skav som potential och möjligheter.”

Åsa är konsult inom huvudsakligen handledning av chefer, coaching, grupputveckling, konflikthantering och konfliktlösning . Hon har lång erfarenhet av ledarskap. Åsa har ett förflutet som chef och företagsledare i näringslivet, och har framför allt verkat i teknikorienterade branscher. Hon är i grunden VVS-konstruktör och har arbetat i såväl bygg- som bilbranschen under många år med produktutveckling, försäljning och affärsutveckling. Åsa är nyfiken och lösningsorienterad, och uppskattas av sina kunder för den närvaro, lyhördhet och det engagemang hon alltid visar. Hon har en såväl djup som bred kompetens och en stor verktygslåda som hon gärna delar med sig av.

Åsa Bergh Fagerström anlitas främst för:

Coaching & chefshandledning

Konfliktlösning & krishantering

Teamutveckling

Fler Oxykonsulter

Emma Vallin

Emma Vallin

Team- och individutveckling, executive coaching och hållbar prestation.

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!