Karin Otterbjörk

Karin Otterbjörk

“Jag lär ut och motiverar till att jobba utifrån de sätt som optimerar och skapar hållbarhet hos oss människor. Andra säger om mig att jag har förmåga att skapa ett öppet klimat i grupper, gör det svåra lätt att förstå, är inspirerande, driven och engagerad.”

Karin är konsult inom huvudsakligen självledarskap, ledarskap, corporate mindfulness och grupputveckling. 2013 bytte Karin karriär, från en 15-årig bakgrund som chef till att arbeta som utbildare/workshopledare och mentor/coach. Idag använder hon sin bakgrund och erfarenhet av olika beteendeteorier för att skapa de förändringar som behöver göras i organisationer, team/avdelningar och hos enskilda ledare/medarbetare. Karin drivs av att hjälpa och utveckla organisationer och ledare att nå sina resultat på ett hållbart och effektivt sätt.

Karin Otterbjörk anlitas främst för:

Utbildning hållbara medarbetare 

Workshop digitala möten 

Workshop feedback

Workshop självledarskap

Fler Oxykonsulter

Emma Vallin

Emma Vallin

Team- och individutveckling, executive coaching och hållbar prestation.

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!