Hanna Sandels

Oxy Group konsult Hanna Sandels

Hanna Sandels

“Jag är en generalist, med många års erfarenhet från strategiskt och operativt arbete. Mitt starka driv, initiativkraft och lösningsfokus är uppskattade egenskaper. Dessutom är jag en utpräglad lagspelare, övertygad om att samverkan och samarbeten kan flytta berg.”

Hanna är konsult inom huvudsakligen kommunikation, hållbarhet, CSR och employer branding. Hannas specialisering är hållbarhet och CSR och anlitas för att ta fram strategier för hållbarhetsarbete eller koncern- övergripande kommunikation. Eller då kunden vill synliggöra och driva specifika frågor i forum eller medialt. Hanna bistår med kunskap och erfarenhet när en kund står inför en förändringsresa och behöver stöd för samverkan och förändringsledning. 

Hanna Sandels anlitas främst för:

Samverkan och förändringsarbete

 

Fler Oxykonsulter

Emma Vallin

Emma Vallin

Team- och individutveckling, executive coaching och hållbar prestation.

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!