Föreläsningar & events för kunder

Syreinjektioner till interna processer

Många av våra kunder har mycket förändringsarbete igång löpande, men ibland behövs inspel från expertis utifrån, till exempel genom en föreläsning eller event. Ofta är det givande att ha med någon utifrån med annat perspektiv och erfarenhet från världen där ute. Vi ordnar gärna moderatorledda och varumärkesbyggande events för kunder, både för interna och externa målgrupper.

Snabb offertfrågan här!

Exempel på ämnen där vi har expertis till föreläsningar och events för kunder: Psykologisk trygghet, Mångfald och jämställdhet för affärsnytta, Arbetsglädje, samarbete och engagemang, Prestation vs ambition – first aid kit för hållbar prestation, Hjärnan som resurs, Mental tuffhet. Klicka på länken nedan så hittar du några förslag på ämnen för föreläsningar som ofta kan utvidgas till interaktiva workshops. Kontakta oss gärna för att bolla ämnen för föreläsningar och föreläsare.

Läs mer om några av våra föreläsningar och workshops här!

Moderator för era konferenser, chefsdagar & kick offs!

Att anlita en moderator på en konferens, en temadag eller liknande, kan verkligen lyfta eventet till en helt ny nivå och skapa efterlängtat engagemang och motivation. Vi lägger upp programmet tillsammans med kunden och kan med vår breda erfarenhet komma med rådgivning om både format, innehåll, kommunikation och spridning anpassat till målgrupp. Vi kan också erbjuda föreläsningar i kombination med moderatoruppdrag. 

Varumärkeshöjande event – er egen version av Oxy Talks

Oxy Group har skapat konceptet Oxy Talks för kommunikation om de frågor vi jobbar med. Nu erbjuder vi också kunder att använda vårt koncept som en möjlighet att lyfta ett aktuellt ämne internt och/eller externt. Vi arrangerar för kunder med kundens frågor i fokus  – kanske ska ni lansera ett nytt ledarskapsprogram, en ny temasatsning, lyfta frågor ni vill sätta fokus på, presentera en ny vd/roll? Smart för employer branding och varumärkesbyggande. 

Oxy Talks är korta spänstiga livesända digitala/hybrida event där 2-4 personer pratar om ett aktuellt ämne, lett av en mycket erfaren och proffsig facilitator och moderator. Vi fyller vårt Oxy Talks-koncept med era frågor och representanter från kunden, tillsammans med Oxy Groups expertis. Det sker liv i digitalt eller hybrid form när vi har några personer med i studion som publik under samtalet. Kunden får inspelningen och kan sprida den internt och externt utifrån behov. 

Läs mer om våra livestreamade (eller fysiska) event här!

"

Vad vi gjort och gör för E.ON: ledarskapsutveckling, kulturutveckling med OBM, mångfald & inkludering, executive coaching, teamutveckling.

Det här gör vi för Canon!

Ledarskapsträning i mångfald & inkludering!

Hur kan vi hjälpa er?

Vill ni utvecklas inom något område på arbetsplatsen? Vet ni inte var ni ska börja? Vi vet hur. Kontakta oss.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!