Föreläsningar & Oxy Talks för kunder

Föreläsning, workshops och Oxy Talks för kunder

Många av våra kunder har mycket förändringsarbete igång löpande, men ibland behövs inspel från expertis utifrån, till exempel genom en föreläsning. Någon med annat perspektiv och erfarenhet från världen där ute. För att blanda expertis utifrån med er egen kompetens arrangerar vi varumärkesbyggande Oxy Talks för kunder.

Föreläsningar & event från 25 000 kr – bokningsförfrågan här

Exempel på ämnen där vi har expertis till föreläsningar och Oxy Talks för kunder:

  • Psykologisk trygghet
  • Mångfald och jämställdhet för affärsnytta
  • Engagemang
  • Social hälsa
  • Samarbete för bättre resultat
  • Kompetensförsörjning – hur då?
  • Hållbar prestation
  • Feedback
  • Hjärnan som resurs
  • Mental tuffhet

Klicka på länken nedan så hittar du några förslag på ämnen för föreläsningar som ofta kan utvidgas till interaktiva workshops. Kontakta oss gärna för att bolla ämnen för föreläsningar och föreläsare.

Läs mer om några av våra föreläsningar och workshops här!

Moderator för era konferenser

Att anlita en moderator på en konferens, en temadag eller liknande, kan verkligen lyfta eventet till en helt ny nivå och skapa efterlängtat engagemang och motivation. Vi lägger upp programmet tillsammans med kunden och kan med vår breda erfarenhet komma med rådgivning om både format, innehåll, kommunikation och spridning anpassat till målgrupp. Vi kan också erbjuda föreläsningar i kombination med moderatoruppdrag. 

Oxy Talks för kunder

Oxy Group har skapat konceptet Oxy Talks för kommunikation om de frågor vi jobbar med. Nu erbjuder vi också kunder att använda vårt koncept som en möjlighet att lyfta ett aktuellt ämne internt och/eller externt. Vi arrangerar för kunder med kundens frågor i fokus  – kanske ska ni lansera ett nytt ledarskapsprogram, en ny temasatsning, lyfta frågor ni vill sätta fokus på, presentera en ny vd/roll? Smart för employer branding och varumärkesbyggande. 

Oxy Talks – event från 25 000 kr – bokningsförfrågan här

Livesändning digitalt / hybrid

Oxy Talks är korta spänstiga livesända digitala/hybrida event där 3-4 personer pratar om ett aktuellt ämne, lett av en mycket erfaren och proffsig facilitator och moderator. Vi fyller vårt Oxy Talks-koncept med era frågor och representanter från kunden, tillsammans med Oxy Groups expertis. Det sker liv i digitalt eller hybrid form när vi har några personer med i studion som publik under samtalet. Kunden får inspelningen och kan sprida den internt och externt utifrån behov. 

Läs mer om våra Oxy Talks för kunder här!

"

Vi på på E.ON är otroligt glada och stolta över att få jobba med dessa fantastiska människor som hjälper, utmanar och leder oss på resan mot en bättre och ”varmare” arbetsplats där alla får plats! Genom att skapa bättre relationer och reflektera över våra beteenden skapar väl fungerande och effektiva team! Vi längtar till våra seminarier, trots att de kan vara utmanande, för vi älskar att lära oss mer - Vickie Peolin och Mikael Lundström ni är grymma. Tack Oxy Group.
- Urban Schill, Head of business IT Engergy Networks at E.ON

"

Nice, useful, engaging and fun session with us! We really enjoyed it and the whole team was buzzing about it afterwards so we consider it a huge success.
- Chef på Nasdaq efter workshop inom Effektiv och hållbar prestation

"

Vi vill att våra anställda ska få bästa möjliga verktyg att hantera förändring, och stressen som kan komma med den. Därför skapade vi under våren 2021 programmet ”Upgrading yourself for tomorrow – a sustainable worklife program” tillsammans med vår partner Oxy Group. Programmet ger tydlig och användbar vägledning i syfte att skapa ökat välmående för alla anställda.
- Karin Schreil, Sverigechef TietoEvry 

"

Jag kan verkligen rekommendera att jobba tillsammans med Oxy Group! De har varit riktigt proffsiga, lyhörda och adaptiva utifrån de behov som dykt upp på vägen. Vi har haft workshops i hälsofrämjande ledarskap som har varit väldigt uppskattade av deltagarna. Jag kan verkligen tänka mig jobba tillsammans med Oxy Group igen.
- Filippa Finnström, HR Business Partner MTR

"

Vi på Competensum har anlitat Oxy Group i våra HR-nätverk och kan varmt rekommendera dem. Vår bild är att de med fördel kan vara en samarbetspartner vid insatser över längre tid i organisationen, men även tillfälliga, kompetenshöjande och ögonöppnande insatser ger stort värde!

"

Ett smart koncept! Oxy Group har verkligen boostat vår organisation och våra team med ny energi.

"

Joakim Wedlund på Oxy Group var en trovärdig och engagerande talare. Hans föreläsning var både tankeväckande, rolig och helt rätt i tiden. Även nu långt efteråt pratar vi om vi är personer som tar jobbet med i det privata eller det privata med till jobbet.

"

Kan varmt rekommendera Oxy Groups utbildningar och workshops om ledarskapsutveckling.

10 anledningar att investera i ett samarbete med Oxy Group

 

Produktiviteten ökar

Effektiviteten ökar

Medarbetarengagemanget ökar

Trivsel och arbetsglädje ökar

Högre kvalitet på arbetet

Sjukfrånvaron minskar

Sjuknärvaron minskar

Personalomsättningen minskar

Det är en rättslig skyldighet

Varumärket stärks – rekrytering blir enklare

Oxy Groups mission

Med förändringsledning och konkreta utvecklingsinsatser vill vi hjälpa organisationer att skapa förutsättningar för att vara en framgångsrik och motståndskraftig verksamhet. Vi vill bidra till att medarbetare har bra förutsättningar för jobbet – för prestation, engagemang och välmående. För att få till vår mission samlar vi kvalificerade egenföretagare som genomför evidensbaserade och erfarenhetsbaserade åtgärder. Tillsammans med våra kunder går vi från ord till konkret handling och hjälper organisationer att förbättras i en ständigt föränderlig värld. På det sättet vill vi bidra till ett friskt, snällt och hållbart samhälle.

Oxy Group är ett kreativt och affärsinriktat sammanhang för högkvalificerade konsulter inom utveckling av organisationer och människor. Vi bidrar alla med kompetens inom coaching, förändringsledning, organisations- och individutveckling och arbetar enskilt och tillsammans för att skapa mer kundnytta.

Vårt team

Vi har många olika kompetenser, lång erfarenheter från olika branscher, vi stärker varandra och vi ger oss inte.

Vi har samlat några av de vassaste kompetenserna hos konsulter med så bra erfarenhet, drivkraft och kunskap så att de driver egna företag. Vi finns i olika delar av landet och har alla en önskan om att få göra riktigt bra nytta för kunder. Oxy Group satsar alltid på att komplettera varandras kompetenser utifrån kundens önskan och vår kunskap om vad de verkligen behöver.

Kompetenser inom Oxy Group

Förändringsledare & processledare
Hälsostrateger/ People & Business-advisors
Coacher och terapeuter för individer/grupper
Experter inom mångfald, jämställdhet & inkludering
OBM-konsulter & beteendevetare
Kommunikationsexperter & employer branding-strateger

Hur kan vi hjälpa er?

Vill ni utvecklas inom något område på arbetsplatsen? Vet ni inte var ni ska börja? Vi vet hur. Kontakta oss.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!