Föreläsningar, utbildningar & workshops

Boosta arbetsplatsen, gruppen eller dig själv med föreläsningar, utbildningar och workshops. 

ÖPPEN UTBILDNING 24-25 JANUARI 2023
Läs här om en öppen hybrid utbildning riktad till dig inom HR och L&D. 2 dagar med konkret kunskap om hur du bidrar till att göra organisationen mer framgångsrik och välmående.  

Välj bland föreläsningar, utbildningar & workshops

Kolla in vår långa lista här på ämnen här och inspireras! Vad behöver just ni? Kan vi göra en kombination eller en egen version? Alla ämnen kan anpassas som föreläsning, utbildning, workshop eller längre utvecklingsprogram. 

 

Boka NU

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap – träna dig till en bättre inkluderande ledare genom att använda din nyfikenhet. Blogg av Oxy Groups Urban Björn.

Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

Ledare som jobbar strategiskt med sin egen hälsa är mer närvarande och uppmärksamma på det som sker i sin grupp och i omvärlden. De har enklare att fatta rätt beslut och göra prioriteringar, är mer positiva och har lättare att agera och hantera hög press och stress.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!