Hjärnergonomi för nybörjare

Med Ulrika Sedin

En interaktiv föreläsning för alla på arbetsplatsen som öppnar ögonen för vårt viktigaste arbetsredskap, hjärnan. Hur kan vi öka vår mentala kapacitet och produktivitet genom att anpassa vårt arbetssätt utifrån hjärnans förutsättningar?

Tid: Vanligen 90 min men kan anpassas i tid

Om Ulrika Sedin

Ulrika Sedin har en Master i International Business och är vidareutbildad inom kommunikation, ledarskap, mindfulness och mental träning. Hon har bred erfarenhet av näringsliv och offentlig sektor i roller som ledare inom kommunikation, försäljning, utvecklingsarbete och HR. Hon brinner för att förändra den stressfyllda arbetsmiljö som tyvärr är verklighet på många arbetsplatser, genom att ge ledare och medarbetare nya verktyg som leder till ökad effektivitet och bättre resultat med hälsan i behåll.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!