Ledarskapsutveckling. Öka förtroendet för dig genom tydligare kommunikation.

Ledarskapsutveckling. Öka förtroendet för dig genom tydligare kommunikation.

Många underskattar vikten av att kommunicera tydligt med fokus på alla de medarbetare du behöver nå och som alla är olika i hur de tar till sig information och delar med sig av sin kunskap. Med Kristina Sundbaum, medgrundare av Oxy Group och tidigare kommunikationschef, får du som ledare, eller ni som organisation, konkret utveckling genom individuell coaching till ledare, samtal med grupper av ledare och/eller rådgivning för organisationens processer. Medarbetarna får ökat förtroende för ledarna som kan skapa tillitsfulla relationer som leder till mer effektivt arbetet och bättre resultat.

Ledarskapsutveckling. Upplägg:

Individuellt: några möten (digitalt eller fysiskt) där vi fokuserar på just din ledarsituation och det som är aktuellt just nu för dig

Grupper av ledare: några möten (digitalt eller fysiskt) där Kristina Sundbaum ger råd och vi har en gemensam diskussion om hur ni som grupp av ledare kan skapa bättre förutsättningar för medarbetare

Organisation: kartläggning av organisationens interna processer för kommunikation och hur förväntningarna på ledarnas kommunikation ser ut. Rekommendation på åtgärder och förtydliganden som hjälper ledare att kommunicera tydligare och organisationen att arbeta mer effektivt.

Om Kristina Sundbaum

Kristina Sundbaum är medgrundare av Oxy Group, ledare, tidigare kommunikationschef och kommunikationsstrateg. Hon är utbildad biolog och kanske just därför en snabb analytiker av situationer och ger snabbt konkreta rekommendationer för åtgärder. Kristina har arbetat flera decennier i offentlig sektor och även som förändringsledare som konsult. Hon har dessutom arbetat med kommunikationsrådgivning för privata företag under många år. Läs mer!

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!