Digitala möten fyllda med engagemang, energi och effektivitet | 3E-möten

Med Karin Otterbjörk

Håll möten som kännetecknas av engagemang, energi och effektivitet. Möteskompetens 2.0!

Att effektivt kunna leda digitala möten är en kompetens som är viktig i dag. Vi deltar i allt fler möten och många kan nog känna igen sig att det är lätt att uppmärksamheten går till något annat och att man efter mötet känner sig energilös. Inte så effektivt eller hållbart!

Workshopserien 3E-möten med fokus på energi, effektivitet och engagemang kommer att skapa ett nytt mind-set kring hur du och organisationen håller möten. De flesta av Karins tidigare deltagare i workshopen rapporterar om att förändringar sker redan efter första tillfället.

Vi kommer att jobba med effektiva kommunikationsmetoder som är uppdaterade utifrån senaste forskningen. Teori och praktiska övningar varvas för att maximera inlärningen av nya beteenden.

Om Karin Otterbjörk

År 2013 bytte Karin Otterbjörk yrkesbana från en 15-årig bakgrund som chef till att jobba som utbildare, workshopledare, mentor och coach. Idag använder hon sin bakgrund, som kompletterats med beteendekunskaper, för att skapa förändringar i organisationer, team, avdelningar samt hos enskilda ledare och medarbetare.

Karin jobbar ofta med självledarskap, hållbarhet, kommunikation, ledarskap och grupputveckling.

Hon drivs av att hjälpa och utveckla organisationer samt ledare att nå sina resultat på ett hållbart och effektivt vis. Det gör hon genom att lära ut och motivera till att jobba utifrån de sätt som optimerar och skapar hållbarhet hos oss människor.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!