Feedback – så får vi feedbackkulturen på plats

Med Karin Otterbjörk

Sätt spelregler kring hur ni jobbar med feedback, skapa ett gemensamt språk och lär er konkreta verktyg.

Feedback är en viktig del av både den personliga utvecklingen och organisationens framgång, det vet “alla”. Men att veta är en sak och att göra och få det på plats är en annan. Det har inte heller blivit lättare att ha en levande feedbackkultur i den digitala och hemma-arbetande världen.

Genom den här tjänsten ges möjligheten att arbeta tillsammans i ett workshopformat. Vetenskap från hjärnforskningen varvas med en rad olika praktiska modeller och verktyg – allt för att ni ska utveckla er feedback på bästa sätt. 

Efter workshopen kommer ni ha ett gemensamt språk, spelregler kring hur ni jobbar med feedback samt konkreta verktyg.

Ges både live samt som digitala träffar via Zoom.

Tid: Vanligen 2 halvdagar alternativt 3 enskilda två-timmars pass. Finns önskemål om annat upplägg går det att anpassa leverans och genomförande efter det.

Om Karin Otterbjörk

År 2013 bytte Karin Otterbjörk yrkesbana från en 15-årig bakgrund som chef till att jobba som utbildare, workshopledare, mentor och coach. Idag använder hon sin bakgrund, som kompletterats med beteendekunskaper, för att skapa förändringar i organisationer, team, avdelningar samt hos enskilda ledare och medarbetare.

Karin jobbar ofta med självledarskap, hållbarhet, kommunikation, ledarskap och grupputveckling.

Hon drivs av att hjälpa och utveckla organisationer samt ledare att nå sina resultat på ett hållbart och effektivt vis. Det gör hon genom att lära ut och motivera till att jobba utifrån de sätt som optimerar och skapar hållbarhet hos oss människor.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!