Självledarskap – en baskompetens för alla

Med Karin Otterbjörk

Sätt självledarskapet på pedistal för att hantera utmaningarna som ingår i dagens arbetsliv på ett lättare sätt och med mer energi efter dagens slut.

Självledarskap är ett begrepp som allt fler pratar om och något som man ser att alla behöver i det arbetsliv som vi har. Men vad är det egentligen det och hur gör man för att stärka det i organisationen?

Den här workshopsserien sätter självledarskapet på plats, ni som organisation och grupp får den plattform ni behöver när ni ställs inför olika utmaningar och situationer som ingår i dagens arbetsliv.

Etablerade teorier och modeller blandas med individuella reflektioner såväl som par- och grupp-reflektioner och diskussioner. Pedagogiken är helt anpassad för att passa digitalt och för att skapa optimal miljö för lärande och utveckling. När tiden för att ses igen är inne så ges dessa även i live-format.

Tid: 2-3 halvdagar, beroende på fokus. Om det finns önskemål om annat upplägg går det att anpassa leverans och genomförande efter det.

Om Karin Otterbjörk

År 2013 bytte Karin Otterbjörk yrkesbana från en 15-årig bakgrund som chef till att jobba som utbildare, workshopledare, mentor och coach. Idag använder hon sin bakgrund, som kompletterats med beteendekunskaper, för att skapa förändringar i organisationer, team, avdelningar samt hos enskilda ledare och medarbetare.

Karin jobbar ofta med självledarskap, hållbarhet, kommunikation, ledarskap och grupputveckling.

Hon drivs av att hjälpa och utveckla organisationer samt ledare att nå sina resultat på ett hållbart och effektivt vis. Det gör hon genom att lära ut och motivera till att jobba utifrån de sätt som optimerar och skapar hållbarhet hos oss människor.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!