United Spaces i samarbete med Oxy Group

Hej du som coworkar på United Spaces!

Precis som United Spaces bryr vi oss om att skapa bra förutsättningar för att kunna prestera hållbart och må bra!
Oxy Group är erfarna konsulter som hjälper företag med Corporate Wellness. Med det menar vi investeringar i ett modernt och lönsamt hälsoarbete.  Arbetsplatser som lyckas med strategisk Corporate Wellness är välmående, har ett starkt varumärke internt & externt och har mycket goda förutsättningar för lönsamhet och tillväxt.

Som medlem i United Spaces får du exklusiv tillgång till både material och vår tid! 

Erbjudanden till dig på United Spaces

Exklusiva föreläsningar med seniora hälsostrateger och ledarskapsutvecklare

Corporate Wellness – investera i lönsamt hälsoarbete

Ann-Sofie Forsmark höll den 28 april en föreläsning för United Spaces-medlemmar där hon förklarade begreppet Corporate Wellness och varför detta är så nära sammankopplat med produktivitet, lönsamhet och varumärke.

Välmående lägger grund för lönsamma prestationer. Det håller nog de flesta med om. Ändå fastnar många arbetsgivare i att erbjuda sina medarbetare friskvårdsbidrag, och lite lösryckta aktiviteter och kanske terapisamtal när utmattningen redan är ett faktum. I stället borde fler företag ta ett betydligt mer strategiskt grepp om frågan, se hälsoarbetet som en investering snarare en kostnad och, inte minst, skapa strukturella förutsättningar för en långsiktigt hållbar organisation. Något som leder till tillväxt, högre avkastning och ökat värde.

I den korta men matnyttiga föreläsningen fick deltagare med sig en rad värdefulla insikter och nycklar för att investera, inte bara betala, för hälsa.

Just nu är ingen ny inplanerad, men hör gärna av er och önska fler. Se nedan vad du kan ta del av under tiden!

Kostnadsfri digital workshop om Corporate Wellness

Anmäl intresse för kostnadsfri Corporate Wellness-workshop! För er som vill börja jobba hälsostrategiskt med modern strategisk Corporate Wellness. Maila oss några rader om vilka utmaningar och/eller önskningar ert företag har så ser vi om vi är en match. Om vi är det syr vi ihop något som en start för er, och kanske på ett samarbete.

Kontakta oss på info@oxygroup.se

 

Ladda ner material för rätt investeringar

Skapa mer hållbara medarbetare och affärer  – Corporate Wellness – genom att ta del av frågeställningar att fokusera på, mall för beteendeförändringar och reflektionsfrågor för att skapa en bra arbetsdag! 

Ladda ner värdefulla tips och verktyg

Kostnadsfri rådgivning om hälsostrategisk HR

Anmäl intresse för kostnadsfri rådgivning inom hälsostrategi – modern Corporate Wellness – samt andra HR- och ledningsfrågor (digitalt 30-60 min per United Spaces-medlem)

Kontakta oss på info@oxygroup.se

 

Hur kan vi hjälpa er?

Vill ni bli mer lönsamma och samtidigt vara en hälsofrämjande arbetsplats? Vi vet hur. Kontakta oss.

Kompetenser inom Oxy

Verksamhetsutvecklare & processledare
OBM-konsulter & beteendevetare
HR-strateger samt People & Business-advisors
Coacher, terapeuter, mentala tränare
Kommunikationsexperter & employer branding-strateger
Hälsostrateger
Arbetsmiljöexperter

Oxy Group är en högkompetent spelare i myllret av leverantörer som jobbar med organisations- och individutveckling. Det som skiljer oss från andra är att vi jobbar med att utveckla arbetsplatser på ett hälsofrämjande sätt som verkligen ger effekt, hållbart.

Oxy består av ett 20-tal konsulter med kompetenser och lång erfarenhet inom HR, hälsostrategi, ledarskapsutveckling, kommunikation och verksamhetsutveckling. 

Vi är alla egna företagare som jobbar tillsammans eftersom vi vet att alla våra kompetenser behöver samspela för att få till riktig bra utveckling av arbetsplatser. Vi har ett modernt tänk av gig-ekonomi-leveranser som verkligen utgår från organisationernas behov. Vi är konkreta, jobbar med beteenden och siktar alltid på hållbarhet och ett modernt förhållningssätt till omvärlden.

Oxy Group ägs av Kristina Sundbaum och Ann-Sofie Forsmark som driver verksamheten tillsammans med engagerade Oxykonsulter belägna på olika platser runtom i Sverige.

Oxy Group skapar:

  • Tydligare, mer lyhört och hälsofrämjande ledarskap
  • Starkare, tryggare och mer kreativa grupper
  • Ökad självkännedom hos individer och grupper
  • Kommunikation kring vision, strategi och mål så att alla förstår och vill vara med
  • Önskad kultur genom att göra beteenden av värderingar i ord
  • Bättre möteskultur
  • Ökad jobbhälsa och hållbarhet med utrymme för rörelse och work-life balance

Vi jobbar gärna med dem som ser oss som en långsiktig partner för insatser på alla nivåer – från organisation och högsta ledning till individnivå. Det är då vi verkligen vet att vi gör skillnad på riktigt. Men vi gör också mindre insatser! Vi vågar påstå att vi är supertrevligt gäng där alla har hög kompetens och ofta flera års erfarenhet av ledningspositioner.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!