Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hälsostrategi och hälsoekonomi, utbildning med Ann-Sofie Forsmark 7 november

november 7, 2023 10:00 17:00

5900kr
Framgångsrikt hälsoarbete, Ann-Sofie Forsmark

Hälsostrategi och hälsoekonomi, utbildning med Ann-Sofie Forsmark 7 november

Betalar ni för, eller investerar ni i hälsa?

Det är en avsevärd skillnad på att spendera pengar på hälsa och att göra investeringar som både stärker medarbetare och verksamhet. Vi har skapat en utbildning som rustar dig och er med att både planera för och genomföra ett strategiskt hälsoarbete som ni kan räkna hem – på flera sätt!

För vem

För dig som är chef/ledare, dig inom HR, hälsoinspiratör, hälso- eller livsstilscoach och/eller dig som vill utveckla dig inom hälsostrategiskt arbete på arbetsplatsen, och få bättre verktyg för att argumentera för investeringar i hälsostrategi och hälsofrämjande arbete som fungerar och skapar lönsamhet.

Utbildare

Ann-Sofie Forsmark, medgrundare av Oxy Group, är en av de främsta hälsostrategerna i Sverige med en unik kombination av civilekonomiutbildning, flerårig erfarenhet som revisor vid PwC och mer än tjugo års erfarenhet av arbete som hälsostrateg med inriktning på ledarskap i Sverige, England och Australien.

Tid & plats

7 november kl.10-17 på Volvo Studio i Kungsträdgården, Stockholm

Utbildning hälsostrategi och hälsoekonomi, innehåll i korthet:

  • Argument och fakta om hur hälsa är affärskritiskt i den moderna verksamheten
  • Hälsoutmaningar att fokusera på i dagens arbetsliv
  • Det strategiska hälsoarbetets olika delar
  • Hälsoekonomiska argument och kalkyler att använda
  • Att argumentera för och beräkna en investering i hälsa

Definition av hälsoekonomi:
”Med begränsade resurser skapa ett tillstånd av fysiskt, psykiskt och socialt välmående som ger mer än satsade resurser tillbaka”. Källa: Nyckeltalsinsitutet

Varför ska du gå utbildningen?

Du får konkreta verktyg för hur du skapar business case för strategiska hälsosatsningar med ekonomiska argument. Du träffar andra i liknande position som också vill få mer ut av hälsosatsningar för arbetsplatsen. Du får med dig material du kan använda omgående för att underlätta och utveckla ditt arbete.

Material ingår

I utbildningen ingår material för vidare arbete, ett frågeformulär som förbereder inför utbildningen samt både läs- och lyssningstips för ditt och ert arbete framåt.

Kostnad

5900 kr ex moms per deltagare.

Anmälan

Avbokning

Du kan utan kostnad avboka plats på utbildningen fram till 30 dagar innan utbildningens första kursdag. Avbokar du 29 till 14 dagar innan utbildningens första kursdag debiteras 50 procent av avgiften. Därefter debiteras full avgift.

 

Details

Date:
november 7, 2023
Time:
10:00 17:00
Cost:
5900kr

Venue

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!