Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Talks – Så lyckas Canon dra nytta av mångfald och skapa framgång

22 mars 08:30 09:00

Vi alla värdesätter mångfald och inkludering. Men hur kan vi faktiskt säkerställa en verklig inkludering och samtidigt dra av nytta det i affärssammanhang?

Lyssna på hur Oxy Group och Canon samarbetar för utveckling av inkluderande kultur och ledarskap, och konkret öka mångfalden i rekrytering.

I vårens Oxy Talks 22 mars får du ta del av hur det går att skapa konkret affärsframgång av att fokusera på mångfald och inkludering. Oxy Groups mångfaldsexpert Urban Björn, tidigare chef inom investment banking, har under ett år arbetat tillsammans med Canons HR-Direktör Pernilla Gullin i att stärka ledarskapet och kulturen genom fokus på konkret träning i inkludering. Och det ger resultat!

Pernilla Gullin har även hon en bakgrund inom finansbranschen och bidrar till att skapa tillväxt för Canon genom utveckling av medarbetare och ledare. Canon förser företag och människor med innovativ teknik och har höga krav på sig att ligga i framkant. För att klara det krävs fokus på medarbetarutveckling, förmåga att attrahera kompetens och inte minst genom att skapa förutsättningar för välmående och en inkluderande kultur.

Lyssna in och låt Urban Björn ge dig och dina kollegor konkreta tips för hur du konkretiserar och skapar affärsnytta av en kultur som genomsyras av mångfald och inkludering. Samtalet modereras av Oxys fantastiska tempohållande facilitator Sanna Balsvik – välkommen att ta del av Oxy Talks. Kostnadsfritt.

Anmäl dig här!

Läs om Canons HR-Direktör Pernilla Gullin här. 

Details

Date:
22 mars
Time:
08:30 09:00
Website:
https://affarsnytta-av-mangfald.confetti.events/signup

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!