Loading Events

« All Events

Oxy Talks om AI: skräck, nyfikenhet & förändring

13 september 08:30 09:00

Oxy Talks 13 sep, AI: skräck, nyfikenhet & förändring med Daniel Karlsson, Pernilla Aspe och Sanna Balsvik

Välkommen till Oxy Talks fredagen den trettonde!

AI: skräck, nyfikenhet & förändring. Otäckt, oundvikligt, ovärderligt, oroväckande, osannolikt och samtidigt otroligt intressant. Artificiell intelligens och människans intelligens hör onekligen ihop. Människan styr (eller?) över hur AI beter sig. Hur är det med våra egna beteenden i anpassningen till den förändring vi inte kan undvika? Vi vet att förändring kan få vissa att tycka det är otäckt medan andra tar sig an det oundvikliga med nyfikenhet. Det enda vi kan vara säkra på är att vi är olika och att det krävs förståelse för det när verksamheter tar sig an att implementera de möjligheter och utmaningar AI innebär.

I Oxy Talks fredag den 13 september 8.30-9 pratar vi om AI och hur vi kan hjälpa oss själva och verksamheter att klara av förändringen som skapar känslor av både skräck och nyfikenhet. Moderator Sanna Balsvik har i studion sällskap av Oxys Daniel Karlsson och Pernilla Aspe. Daniel är specialiserad inom AI och projektledning, medan Pernilla är specialiserad på att hjälpa människor genom förändring. En spännande kombination av erfarenhet och expertis!

Tid: Fredag 13 september kl 8:30-9:00
Var: Via YouTube
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Välkomna att anmäla er – vi garanterar en givande och spänstig halvtimme!

Anmälan

Ps. Vi kommer att bjuda in ett gäng som gäster i studion IRL. Kontakta oss om du är intresserad att vara med på The Park Södra i Stockholm! Det brukar ge extra mycket. Och dessutom frukost!

Få tips om AI redan nu i Daniel Karlsson LinkedIn-inlägg.

Details

Date:
13 september
Time:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!