Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Talks – Optimera ledningsgruppens arbete för framgång

oktober 20, 2023 08:30 09:00

Optimera ledningsgruppens arbete

Ledningsgruppsmöte = sömniga rapporteringsrundor eller strategiskt samarbete för att leda bolaget rätt?

Så gör det snabbast växande livförsäkringsbolaget Futur Pension för att optimera sin redan välfungerande ledningsgrupp.

Under trettio spänstiga minuter i Oxy Talks får du ta del av hur en välfungerande ledningsgrupp kan optimera sitt samarbete för att leda bolaget under tillväxt. Oxy Groups executive coach Joakim Wedlund, tidigare partner i advokatbyrå och styrelseproffs, har under ett år arbetat löpande med att tillsammans med Futur Pensions vd Torgny Johansson och HR-chef Josefin Eklund finjustera samarbetet och öppna upp för hög psykologisk trygghet.

Många ledningsgrupper tar aldrig hjälp utifrån, det förväntas fungera ändå. Vissa ledningsgrupper tar hjälp när någon ber om det eller när det uppstår konflikter. Och så har vi de ledningsgrupper som förstår vikten av att bolagets framgång bygger på ett fungerande ledarskap i alla led. Futur Pension är en av de ledningsgrupper som valt att optimera sitt samarbete. Smart och proaktivt, tycker vi.

Lyssna in och låt Joakim Wedlund ge dig och dina kollegor konkreta tips till ledningsgrupper och utveckling. Kanske inspireras till att låta ledningsgruppsutveckling finnas med i verksamhetsplaneringen för 2024? Samtalet modereras av Oxys fantastiska (och roliga) facilitator Sanna Balsvik – välkommen att ta del av Oxy Talks.

Tid: Fredag 20 oktober kl 8:30-9:00
Var: Via YouTube
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmäl dig, kollegorna, chefen, ledningsgruppen och vännerna NU!

Anmälan

Oxy Group är ett nätverk med kompetenta konsulter & coacher för konkret utveckling – vi gör verkstad av snack! I erfarenhetsbagaget har vi många år inom ledarskap och utveckling i näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Hållbara medarbetare och affärer. Det är ju där det händer.

Details

Date:
oktober 20, 2023
Time:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!