Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Grafisk facilitering – utbildning med Pernilla Aspe

maj 25, 2023 09:00 17:00

4990SEK
Utbildning Grafisk facilitering Pernilla Aspe

Utbildning Grafisk facilitering

Fånga och förmedla budskap i möten och workshops med hjälp av tecknade symboler

Under en heldag kommer du öva upp din förmåga att tolka, associera och rita symboliskt, det som kallas grafisk facilitering. Det hjälper dig att oftare kunna släppa trötta Powerpoints och både skapa och fånga personliga och levande budskap och känslor. Med den här kunskapen kan du dynamiskt fånga upp och visualisera det som sker i sessionen du leder.

Var inte rädd om du inte är van att teckna – några förkunskaper behövs inte! Vi tränar på att teckna enkelt och stort och efter en dag kommer du känna dig trygg och säker i att leda workshops med tecknade bilder.

Vi börjar med grunderna och lär oss rita och utforska olika symboler som är lätta att använda. Du får insikter om hur en enkel symbol kan ersätta en mängd ord. När dagen är över har du en mängd symboler med dig hem som du direkt kan använda dig utav. Du äger en symbolbank som du sedan kan jobba vidare med i det oändliga.

Under eftermiddagens pass i utbildning grafisk facilitering praktiserar du det som du lärt dig genom att förbereda ett verkligt case med pennan som verktyg.

Bilder öppnar upp, ger oss tillgång till ytterligare ett sinne. Deltagare blir mer aktiva och ges möjlighet att tänka i nya banor och får tillgång till nya metaforer. Bilder gör det också lättare att minnas. Vinsterna är alltså många med att kunna använda tecknade symboler!

Förkunskaper för utbildning Grafisk facilitering

Inga förkunskaper i att teckna behövs.

Tid & plats

Torsdagen den 25 maj 2023 kl 9-17 på Volvo Studio i Kungsträdgården, Stockholm.

Utbildare

Pernilla Aspe, ledarskapskonsult, grafisk facilitator och terapeut.

Kostnad

4 990 kr ex moms per deltagare, exklusive moms. Faktureras vid anmälan.

Anmälan

 

Details

Date:
maj 25, 2023
Time:
09:00 17:00
Cost:
4990SEK

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!