Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Talks – Släpp cheferna loss, det är vår! Motivation för ledare

april 28, 2023 08:30 09:00

Motivation för ledare

Är det inte alltid tuffa tider och utmanande att vara ledare? Eller är det extra tufft nu i vår?

Lågt engagemang och lågkonjunktur! Hybridkaos! Nedskärningar! Det är verkligen utmanande att vara ledare i dag. Och kanske alltid. En del av oss fastnar i en brunn av frustration, negativ stress, uppgivenhet, hybridsörja och en känsla av otillräcklighet. Andra befinner sig i en spännande centrifug – men där det känns smått omöjligt att stanna upp och tänka till.

I nästa Oxy Talks fokuserar vi på hur det är att leda i en orolig situation – och hur vi kan släppa det vi inte kan påverka och göra verklighet av de möjligheter som alltid finns där. Vi tänker boosta dig som ledare som sliter och är så otroligt viktig för resultat, engagemang och välmående i hela organisationen. Med det kommer ett ansvar som ibland kan vara svårt att bära.

Som ledare och förebild behöver du vara extra noggrann att ta hand om dig själv, styra vad din hjärna fokuserar på och hur du förhåller dig till världen, kollegor, uppgifter och din egen hälsa. Det kan vara svårt att påverka vilka förutsättningar du får.

Vad kan du faktiskt göra? Hur då? Och när är det dags att ta på syrgasmasken?

Oxykonsulterna Darya Anisi och Lotta Wallér, båda med lång erfarenhet av ledarskap och HR, diskuterar dagens situation för ledare. Motivation för ledare. Balansen mellan tydliga ramar och frihet. Förhållningssätt till situationen. De ger också konkreta tips på hur du kan påverka din situation, vilka krav du bör ställa och när du behöver be om hjälp.

Samtalet modereras av Oxys fantastiska (och roliga) facilitator Sanna Balsvik -som själv har tjugo års ledarerfarenhet inom SVT. Välkommen att ta del av Oxy Talks!

Tid: Fredag 28 april kl 8:30-9:00
Var: Via YouTube
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmäl dig, kollegorna, chefen, ledningsgruppen och vännerna NU!

Anmälan

Oxy Group är ett nätverk med kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många år inom ledarskap och utveckling i näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Hållbara medarbetare och affärer. Det är ju där det händer! 

Details

Date:
april 28, 2023
Time:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!