Oxy Talks 4

Arbetslivet efter pandemin

Oxy Talks, en serie krispiga och spännande samtal för din inspiration!

Arbetslivet – det nya normala efter pandemin – hur kommer det att se ut? Carolina Källestål, biträdande divisionschef på Sveriges Television tillika projektledare för ”Ditt nya arbetsliv (DNA)”, och Oxykonsulten Ulrika Sedin pratar om paradigmskiftet just nu. Hur kan din organisation göra för att gå från trötta medarbetare och ledningsgrupper till ett kreativt arbetsliv med hybridkontor och självledarskap? Dra lärdomar från både SVT och vår konsult som har spaningar från omvärlden.

Innan du klickar igång videon – anmäl dig till att emot inbjudan till nästa Oxy Talks här.

Susanna Balsvik ställer frågorna och leder Oxy Talks som vanligt, varsågod!

Fler Oxy Talks

Oxy Talks 5

Oxy Talks 5

Ewa Skoog Haslum – Sveriges Marinchef – om det goda ledarskapet, robusthet kontra resiliens och att när det krisar tittar alla på ledaren. Se!

läs mer
Oxy Talks 3

Oxy Talks 3

Linda Hammarstrand, toppföreläsare och fd Director of Passion, om företagskulturens fyra hörnstenar att verkligen GÖRA för effekt.

läs mer
Oxy Talks 2

Oxy Talks 2

Med sömnkonsulten Lisa Carpevi. 40% av medarbetarna har återkommande sömnproblem och 11% lider av insomni. Hur påverkar det företagets resultat?

läs mer
Oxy Talks 1

Oxy Talks 1

Magnus Widell , vd Gröna Lund, om fritt fall och motivationens berg-och-dal-bana. Hur leder Magnus verksamheten mitt under fajten mot viruset?

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!