Oxy Talks 9

Dagens och morgondagens arbetsliv – blir kontoret en nattklubb dagtid?

Oxy Talks, en serie krispiga och spännande samtal för din inspiration

Individualiseringens revolution är här och det är medarbetarens marknad. Expertpanelen bestående av Ann-Sofie Forsmark – grundare av Oxy Group, Fredrik Hillelson – Novare, och Tommie Cau – Cau & Co, diskuterar frågor som:

Vilka vill vi vara som organisation och vad ska vi samlas kring?
Vad är nyckeln i dagens och framtidens ledarskap?
Medarbetarna – vad efterfrågar och behöver de?
Och vad ska vi egentligen ha våra kontor till..?

Moderator Sanna Balsvik – Oxy Group ställer i vanlig Oxy Talks anda nyfikna och spännande frågor. Denna gång är paneldeltagarna inte helt överens när de tittar in spåkulan. MISSA INTE detta hyllade avsnitt, här några röster från de som tittade live i mars 2022:
”Såå intressant!”
”Grymt bra samtal och många kloka iakttagelser!”
”Blev så inspirerad.”

Anmäl dig och få inbjudan till nästa Oxy Talks här.

 

Fler Oxy Talks

Oxy Talks 11

Oxy Talks 11

Nycklar till hur vi skapar en (god) feedback-kultur. Taktik och konkreta to do’s få feedback att spira och frodas i organisationen. Med Emma Vallin och Jim Wallenberg.

läs mer
Oxy Talks 10

Oxy Talks 10

Work Life balance – om (o)rimliga krav på hälsa och prestation, längdskidor (!) och nap-bås på jobbet. Med Sara Corin, Fredrik Karlsson och Vicke Peolin.

läs mer
Oxy Talks 8

Oxy Talks 8

Humor är ett teamwork! Men får man verkligen skämta om allt..? Komikern Elin Almén gästar Oxy Talks tillsammans med Mikael Lundström.

läs mer
Oxy Talks 7

Oxy Talks 7

Du som investerar i jämställdhet vinner! Fanny Widman från podden Fannys Förebilder inspirerar till jämställdhet som drivkraft för lönsamhet.

läs mer
Oxy Talks 6

Oxy Talks 6

Entreprenören Mohammed Homman om prestation och företagsbygge. Hur växer bolag utan att pressa människor in i väggen?

läs mer
Oxy Talks 5

Oxy Talks 5

Ewa Skoog Haslum – Sveriges Marinchef – om det goda ledarskapet, robusthet kontra resiliens och att när det krisar tittar alla på ledaren. Se!

läs mer
Oxy Talks 4

Oxy Talks 4

Arbetslivet just nu är som att flyga ett flygplan samtidigt som vi bygger det, säger Carolina Källestål på SVT. Lärdomar och insikter här!

läs mer
Oxy Talks 3

Oxy Talks 3

Linda Hammarstrand, toppföreläsare och fd Director of Passion, om företagskulturens fyra hörnstenar att verkligen GÖRA för effekt.

läs mer
Oxy Talks 2

Oxy Talks 2

Med sömnkonsulten Lisa Carpevi. 40% av medarbetarna har återkommande sömnproblem och 11% lider av insomni. Hur påverkar det företagets resultat?

läs mer
Oxy Talks 1

Oxy Talks 1

Magnus Widell , vd Gröna Lund, om fritt fall och motivationens berg-och-dal-bana. Hur leder Magnus verksamheten mitt under fajten mot viruset?

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!