Oxy Talks 7

Jämställdhetsarbete – få med dig konkreta tips för vardagen

Oxy Talks, en serie krispiga och spännande samtal för din inspiration!

Fanny Widman som driver podden Fannys Förebilder pratar om jämställdhet tillsammans med Oxy-medgrundaren Kristina Sundbaum. ”Många vill och förstår att jämställdhet är viktig, men i vissa organisationer är det en så känslig fråga att man riskerar att få sparken om man lyfter den.” säger Kristina.

Fanny berättar att Sverige håller på att tappa sin plats som ledande nation när det gäller jämställdhet. Du som investerar i jämställdhet vinner vågar vi lova, det är beforskat. Sanna Balsvik lotsar som vanligt våra gäster och dig genom Oxy Talks med skarpa och finurliga frågor.

Innan du klickar igång videon – anmäl dig till att emot inbjudan till nästa Oxy Talks här.

Varsågod – konkreta tips för ökad jämställdhet direkt från ett proffs, starta videon nu!

Fler Oxy Talks

Oxy Talks 6

Oxy Talks 6

Entreprenören Mohammed Homman om prestation och företagsbygge. Hur växer bolag utan att pressa människor in i väggen?

läs mer
Oxy Talks 5

Oxy Talks 5

Ewa Skoog Haslum – Sveriges Marinchef – om det goda ledarskapet, robusthet kontra resiliens och att när det krisar tittar alla på ledaren. Se!

läs mer
Oxy Talks 4

Oxy Talks 4

Arbetslivet just nu är som att flyga ett flygplan samtidigt som vi bygger det, säger Carolina Källestål på SVT. Lärdomar och insikter här!

läs mer
Oxy Talks 3

Oxy Talks 3

Linda Hammarstrand, toppföreläsare och fd Director of Passion, om företagskulturens fyra hörnstenar att verkligen GÖRA för effekt.

läs mer
Oxy Talks 2

Oxy Talks 2

Med sömnkonsulten Lisa Carpevi. 40% av medarbetarna har återkommande sömnproblem och 11% lider av insomni. Hur påverkar det företagets resultat?

läs mer
Oxy Talks 1

Oxy Talks 1

Magnus Widell , vd Gröna Lund, om fritt fall och motivationens berg-och-dal-bana. Hur leder Magnus verksamheten mitt under fajten mot viruset?

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!