Oxy Talks 5

Ewa Skoog Haslum: ”När det krisar tittar alla på ledaren”

Oxy Talks, en serie krispiga och spännande samtal för din inspiration!

Sveriges Marinchef och Oxykonsulten Joakim Wedlund om det goda ledarskapet och näringslivets nya krismedvetenhet. Ewa Skoog Haslum resonerar kring skillnaden på robusthet och resiliens, det pratas om vad som krävs i det goda ledarskapet, tillit och ledarskapets skillnader och olikheter på olika nivå i organisationen. Större beslut och mer pengar att hantera ju högre upp en kommer i organisationen, vad blir annorlunda och vad består i ledarskapet?

Innan du klickar igång videon – anmäl dig till att emot inbjudan till nästa Oxy Talks här.

Varsågod – Susanna Balsvik ställer frågorna och leder Oxy Talks som vanligt!

Fler Oxy Talks

Oxy Talks 4

Oxy Talks 4

Arbetslivet just nu är som att flyga ett flygplan samtidigt som vi bygger det, säger Carolina Källestål på SVT. Lärdomar och insikter här!

läs mer
Oxy Talks 3

Oxy Talks 3

Linda Hammarstrand, toppföreläsare och fd Director of Passion, om företagskulturens fyra hörnstenar att verkligen GÖRA för effekt.

läs mer
Oxy Talks 2

Oxy Talks 2

Med sömnkonsulten Lisa Carpevi. 40% av medarbetarna har återkommande sömnproblem och 11% lider av insomni. Hur påverkar det företagets resultat?

läs mer
Oxy Talks 1

Oxy Talks 1

Magnus Widell , vd Gröna Lund, om fritt fall och motivationens berg-och-dal-bana. Hur leder Magnus verksamheten mitt under fajten mot viruset?

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!