Oxy Talks 6

Om prestation och entreprenörsskap

Oxy Talks, en serie krispiga och spännande samtal för din inspiration!

Serieentreprenören Mohammed Homman, vd för biotechföretaget Vironova, delar med sig av sin entreprenörsresa, erfarenheter av att bryta ihop och komma igen, teflonpannan som metafor för att hantera utmaningar och vad han tycker om coacher. Prestationscoachen och Oxykonsulten Emma Vallin delar sin syn på vad som är de bästa sätten att förhålla sig till prestation i en högpresterar-miljö.

Och vad är det som får Mohammed att utbrista ”woohoo”?

Innan du klickar igång videon – anmäl dig till att emot inbjudan till nästa Oxy Talks här.

Varsågod – Susanna Balsvik ställer frågorna och leder Oxy Talks som vanligt!

Fler Oxy Talks

Oxy Talks 5

Oxy Talks 5

Ewa Skoog Haslum – Sveriges Marinchef – om det goda ledarskapet, robusthet kontra resiliens och att när det krisar tittar alla på ledaren. Se!

läs mer
Oxy Talks 4

Oxy Talks 4

Arbetslivet just nu är som att flyga ett flygplan samtidigt som vi bygger det, säger Carolina Källestål på SVT. Lärdomar och insikter här!

läs mer
Oxy Talks 3

Oxy Talks 3

Linda Hammarstrand, toppföreläsare och fd Director of Passion, om företagskulturens fyra hörnstenar att verkligen GÖRA för effekt.

läs mer
Oxy Talks 2

Oxy Talks 2

Med sömnkonsulten Lisa Carpevi. 40% av medarbetarna har återkommande sömnproblem och 11% lider av insomni. Hur påverkar det företagets resultat?

läs mer
Oxy Talks 1

Oxy Talks 1

Magnus Widell , vd Gröna Lund, om fritt fall och motivationens berg-och-dal-bana. Hur leder Magnus verksamheten mitt under fajten mot viruset?

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!