Oxy Talks 3

Linda Hammarstrand, toppföreläsare och fd Director of Passion

Oxy Talks om en företagskultur som fungerar i vardagen!

Linda Hammarstrand bjöds in på ett 30 minuters samtal modererat av Susanna Balsvik och DU är varmt välkommen att lyssna! Ett spännande och spänstigt samtal mellan Linda Hammarstrand och vår egen konsult Fredrik Steinmann som har erfarenhet från kulturbärare som IKEA, Manpower och PwC.

Hur får vi företagskulturen att fortsätta gälla när vi ses via skärmen? Vad kan du som ledare göra för att bidra till företagskulturen? Vilket bidrag kan var och en göra på sin sträcka i organisationens stafettlopp mot uppsatta mål? Vad har passion med saken att göra och vilka är kulturens fyra hörnstenar?

Innan du klickar igång videon – anmäl dig till att emot inbjudan till nästa Oxy Talks här.

Fler Oxy Talks

Oxy Talks 5

Oxy Talks 5

Ewa Skoog Haslum – Sveriges Marinchef – om det goda ledarskapet, robusthet kontra resiliens och att när det krisar tittar alla på ledaren. Se!

läs mer
Oxy Talks 4

Oxy Talks 4

Arbetslivet just nu är som att flyga ett flygplan samtidigt som vi bygger det, säger Carolina Källestål på SVT. Lärdomar och insikter här!

läs mer
Oxy Talks 2

Oxy Talks 2

Med sömnkonsulten Lisa Carpevi. 40% av medarbetarna har återkommande sömnproblem och 11% lider av insomni. Hur påverkar det företagets resultat?

läs mer
Oxy Talks 1

Oxy Talks 1

Magnus Widell , vd Gröna Lund, om fritt fall och motivationens berg-och-dal-bana. Hur leder Magnus verksamheten mitt under fajten mot viruset?

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!