Oxy Talks 2

Sömn – hur påverkar den företagets resultat?

Oxy Talks, en serie krispiga och spännande samtal för din inspiration!

Sömnkonsulten Lisa Carpevi uppmärksammade World Sleep Day den 18 mars och här delar hon med sig av sin djupa kunskap om sömnen. Med sig i detta Oxy Talks har hon Jaana Nykänen, vd på spelföretaget Divine Robot. Missa inte deras prat om vårt livsviktiga sömnbehov. Massor med konkret kunskap och hjälp för dig som inte alltid sover så bra. Och för chefen som vill förstå hur hen faktiskt kan lägga sig i. 40% av medarbetarna har återkommande sömnproblem och 11% lider av insomni. Hur påverkar det företagets resultat?

Modererat av Oxykonsult Susanna Balsvik.

Innan du klickar igång videon – anmäl dig till att emot inbjudan till nästa Oxy Talks här.

Fler Oxy Talks

Oxy Talks 5

Oxy Talks 5

Ewa Skoog Haslum – Sveriges Marinchef – om det goda ledarskapet, robusthet kontra resiliens och att när det krisar tittar alla på ledaren. Se!

läs mer
Oxy Talks 4

Oxy Talks 4

Arbetslivet just nu är som att flyga ett flygplan samtidigt som vi bygger det, säger Carolina Källestål på SVT. Lärdomar och insikter här!

läs mer
Oxy Talks 3

Oxy Talks 3

Linda Hammarstrand, toppföreläsare och fd Director of Passion, om företagskulturens fyra hörnstenar att verkligen GÖRA för effekt.

läs mer
Oxy Talks 1

Oxy Talks 1

Magnus Widell , vd Gröna Lund, om fritt fall och motivationens berg-och-dal-bana. Hur leder Magnus verksamheten mitt under fajten mot viruset?

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!