Datum

17 juni, 2024

Publicerad av

OxyGroup

Vi förenklar för ledare

Oxy Group förenklar för ledare att leda medarbetare så att de kan göra sitt jobb bra och effektfullt, och ändå ha energi kvar att lägga på annat viktigt utanför jobbet. Kan låta självklart, men det är ju tyvärr inte så på många arbetsplatser.

Nu tar vi ett steg till i vårt arbete och ökar vår leveranskapacitet och vår möjlighet att göra verkstad av snack. Vi väljer att samarbeta med techbolaget Adligo med en modern teknikplattform som gör det enklare för oss att vara mer närvarande i våra kunders vardag – och det vet vi ger resultat som håller och skapar både lönsamhet och välmående (ja, det hör ihop).

Adligo förenklar för ledare genom enkla tekniska lösningar

Adligo är ett svenskt techbolag som i januari 2023 lanserade en digital teknikplattform som hjälper både chefer och medarbetare att navigera i en modern arbetsvardag, där bland annat distansarbete är en integrerad del av arbetslivet för många företag och människor.

När vi testade verktyget blev det snabbt självklart att äntligen finns det ett verktyg som är tillräckligt enkelt och tillgängligt för att vi ska vilja använda det i våra leveranser. Valet av Adligo som teknikpartner är en investering i förmågan att paketera sömlösa och mer flexibla tjänster. Vi är alltid noga med att göra verkstad av snack och fokusera på det konkreta i det dagliga arbetet – för att undvika fluff och utbildningar som inte inte alltid ger direkt effekt i arbetet.  Med Adligos plattform kan Oxy vara närvarande mer löpande i våra kundernas vardag och utökade möjligheter att skjuta in kompetens i samma ögonblick som en situation behöver hanteras eller ett val ska göras.

Vi vill verkligen förenkla för ledare och hjälpa både enskilda ledare och hela organisationer till förändring som håller över tid. Samarbetet med Adligo gör att vi kan ge våra kunder det de behöver, när de behöver det. Råd, stöd, kunskap och information. Vi älskar att det kommer att öka värdet av det vi redan levererar.

Läs mer om Adligo!

Läs mer om vår ledarutveckling och coaching!

NYFIKEN PÅ HUR VI KAN HJÄLPA DIG ELLER DIN ORGANISATION? KONTAKTA OSS REDAN IDAG!

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!