Oxy Talks 1

Magnus Widell i världspremiären av Oxy Talks

– en serie krispiga och spännande samtal för din inspiration!

Oxy Group bjöd in Magnus Widell som första gäst i ett gäng spännande 30 minuters samtal. Är du som vi väldigt nyfikna på hur vd:n för Gröna Lund har haft det under pandemiåret? Hur mår de på Gröna Lund? Kan de motivera varandra? Vilket ledarskap fokuserar Magnus Widell på mitt under fajten mot viruset? Vi lovar ett fartfyllt och spännande samtal som ger dig nya tankar och idéer.

Innan du tittar – anmäl dig till att emot inbjudan till nästa Oxy Talks här.

Modererat av Oxykonsult Susanna Balsvik och som sidekick ser du Oxys medgrundare Ann-Sofie Forsmark. Klicka igång videon!

Fler Oxy Talks

Oxy Talks 5

Oxy Talks 5

Ewa Skoog Haslum – Sveriges Marinchef – om det goda ledarskapet, robusthet kontra resiliens och att när det krisar tittar alla på ledaren. Se!

läs mer
Oxy Talks 4

Oxy Talks 4

Arbetslivet just nu är som att flyga ett flygplan samtidigt som vi bygger det, säger Carolina Källestål på SVT. Lärdomar och insikter här!

läs mer
Oxy Talks 3

Oxy Talks 3

Linda Hammarstrand, toppföreläsare och fd Director of Passion, om företagskulturens fyra hörnstenar att verkligen GÖRA för effekt.

läs mer
Oxy Talks 2

Oxy Talks 2

Med sömnkonsulten Lisa Carpevi. 40% av medarbetarna har återkommande sömnproblem och 11% lider av insomni. Hur påverkar det företagets resultat?

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!