Konkreta workshops

Är inte alla workshops konkreta? Jo, kanske, men vad vi menar är att vi konkretiserar tankar och strategier för att omvandla till actions. Vi gör helst inte workshops som en engångsgrej, utan som en start på något mer långsiktigt. 

Våra samarbeten inleds ofta med en workshop för att nysta ut riktning, önskemål och behov. Det är inte själva workshopen som kommer att göra skillnad, utan vad som händer efteråt. Oftast är vi med er på fler steg efter en konkret workshop.

Vi hjälper er till exempel med att förtydliga argument för att satsa hälsofrämjande och identifiera hur ni enklast och effektivast tar er mot den förbättring ni önskar. Vi kan också hjälpa er med att komma igång med en eventplanering med många olika viljor inblandade, eller kickstarta ett nytt team. 

Vi anpassar längd och innehåll efter era behov. Har ni förslag på vad ni i er verksamhet skulle behöva jobba med lite? Förtydliga, reda ut, utveckla? Hör av er så ordnar vi en riktigt bra workshop för er.

  Nyfikenhet och inkluderande ledarskap

  Nyfikenhet och inkluderande ledarskap

  Nyfikenhet och inkluderande ledarskap – träna dig till en bättre inkluderande ledare genom att använda din nyfikenhet. Blogg av Oxy Groups Urban Björn.

  Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

  Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

  Ledare som jobbar strategiskt med sin egen hälsa är mer närvarande och uppmärksamma på det som sker i sin grupp och i omvärlden. De har enklare att fatta rätt beslut och göra prioriteringar, är mer positiva och har lättare att agera och hantera hög press och stress.

  Relevanta nyheter från Oxy!

  Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

  Ja tack!

  Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!